Rideleir

Sommeren 2022 arrangerer vi dagrideleir i uke 25, 26, 27, 32.

Vi arrangerer rideleir i liten skala og har max 10 ryttere per uke.

Rideleir passer for barn og unge fra 8 – 16 år på alle nivåer. Er du voksen og har lyst til å trene intensivt en uke får vi til det også. Ta kontakt før påmelding så prøver vi å få leirene fylt opp m ed ryttere på omtrent samme alder. Alle ridetimer er i grupper og vi setter sammen gruppene slik at det passer med nivå og erfaring. Ridetimene varierer mellom dressur, sprang, bomarbeid, tur, naturridebane mm. På fredagen arrangerer vi dressurstevne hvor foreldre/foresatte kan komme å se på.

Vi har både ponnier og hester og alle ryttere får tildelt sin egen hest for uka. Du har ansvaret for at hesten din har en topp uke sammen med deg. Du steller og mosjonerer den, møkker boksen og ordner mat og vann akkurat som når man har en egen hest.

Dagrideleiren er fra mandag til fredag fra kl 09.00 – 16.00. Ta kontakt dersom du trenger levering/ henting på andre tider. Alle tar med seg lunsj og drikke som vi spiser sammen på lunsjrommet.

Dette må du ha med deg:

  • Hjelm, sikkerhestvest, hansker
  • Klær etter vær. Ta gjerne med et klesskift i tilfelle du blir våt når det fylles vann
  • Matpakke og drikke

OBS: vi ønsker å bruke tid sammen med hestene og hverandre uten forstyrrelse av skjermbruk. Mobiltelefoner må ligge i sekken på lunsjrommet i den tiden leiren varer. Ridelærer har telefon med seg dersom det er behov for å kontakte oss.

Velkommen på rideleir!